Gammel Jernbanevej 36
2500 valby
71993640

Frivillig i Valby KinoBiografen er bygget af ihærdige frivillige, og huset er fyldt med frivillige, der deltager aktivt i at drive kinoen. De frivillige sørger for billetsalg og kiosksalg, får filmene til at spille og deltager i mange praktiske aktiviteter, såsom at udvælge film, at lave PR-arbejde og at vedligeholde og forbedre de fysiske lokaliteter.

Alle, der har lyst til at yde en arbejdsindsats, er velkomne som frivillig. Den yngste frivillig er 18 år, den ældste er 75 år. Som frivillig i billetsalget og som filmoperatør forpligter man sig til minimum 2 hhv. 4 vagter á 4 timer om måneden, hvilket også giver mulighed for at se film gratis i biografen.

Har du konkrete spørgsmål til arbejdet som frivillig, er du altid velkommen til at kigge ind og tage en snak med dagens operatør eller billetsælger

Du kan også ringe til biografen på tlf.nr.: 71 99 36 40, og ellers ved at sende en mail til frivillig@valbykino.dk

Hvis du overvejer at at blive frivilllig, e du velkommen på vores informationsmøder, som vi holder én gang om måneden. Her fortæller vi om biografen og de forskellige opgaver. Sammen vil vi spore os ind på, hvilke arbejdsopgaver, du har lyst til og mulighed for at hjælpe med.

Informationsmøder for kommende frivillige

Tirsdag d. 3. okt 2017 kl 19 ( v/ Charlotte)
Onsdag d. 8. nov 2017 kl 19 (v/ Anita)

Vi glæder os til at se dig.

De frivillige i Valby Kino