Gammel Jernbanevej 36
2500 valby
71993640
Filtrer visningen:

søndag 20. august

Børnebiffen - Fra 3 år


10:00

Dyrene i Hakkebakkeskoven


10:00

Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


10:1013:35

Bigfoot Junior - DK tale


11:00

Bjarne Reuters Kidnapning


11:55

Emoji Filmen - DK tale - 2D


12:0014:00

Nabospionen


12:4516:30

Mit hjem i Hampstead


14:1518:00

Brandmand Sam - DK tale


15:10

Danserinden


16:00

City of Ghosts


16:15

Kvinden fra Brest


18:10

Fortiden foran os


18:10

Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D


20:15

Lys i mørket


20:20

The Dark Tower


20:35

  søndag 20. august

  0t 30min

  Ikke vurderet

  Børnebiffen - Fra 3 år

  10:00
  Sal 3
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  En række kortfilm, nøje udvalgt til de mindste biografgængere.
  Biografpremiere: Mandag 1. juli
  Instruktion:
  Skuespillere:
  Spilletid: 00:30
  Censur: Ikke vurderet

  1t 16min

  Tilladt for alle

  Dyrene i Hakkebakkeskoven

  10:00
  Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Klatremus og den søde Morten Skovmus bor sammen med alle deres dyrevenner, men Mikkel Ræv har en kedelig tendens til at ville spise de mindre dyr. Det lykkes ikke, og Mikkel bliver så sulten, at han forsøger at stjæle Bagermester Harepus’ kager, men får i stedet fat i bagerlærlingens fejlslagne peberkager, hvor der er alt for meget peber i.

  Med hjælp fra den store Bamsefar får Morten Skovmus indført en lov om, at man ikke må spise hinanden i skoven. Filmen er instrueret af Rasmus A. Sivertsen, der også stod bag den hyggelige “Jul i Bakkekøbing”.

  Animationsfilmen 'Dyrene i Hakkebakkeskoven' er baseret på børnebogsklassikeren skrevet af Thorbjørn Egner.
  Biografpremiere: Torsdag 6. april
  Instruktion: Rasmus A. Sivertsen
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:16
  Censur: Tilladt for alle

  1t 30min

  Tilladt for alle

  Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D

  10:10
  Sal 2
  13:35
  Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Gru mister sit arbejde, men finder en bror! Netop som alt synes at gå godt for Gru, hans nye kone Lucy og de tre adopterede piger Margo, Edith og Agnes, ramler det hele.

  De bliver snydt af en ny superskurk ved navn Balthazar Bratt, og den fiasko fører til deres fyring som hemmelig agenter. Grus Minions glæder sig, for de håber, at Gru vil genoptage sin kriminelle karriere. Da han holder sig til loven og familien, vælger de gule Minions at gå deres egne veje – hvilket fører direkte i fængsel.

  Midt i ulykken får Gru imidlertid besked om, at han har en tvillingebror, som – uden hans vidende – er vokset op hos deres far i Freedonia. Glæden over at finde sin forvundne bror bliver dog blandet med en vis misundelse, for Dru er i modsætning til Gru charmerende, rig og har en flot gylden manke. Søskendejalousien må dog vige, da Dru afslører, at han ville ønske, at han var et ondt geni som Gru … og kunne de ikke blive et godt par? Bare for et sidste stort kup? Gru lader sig friste for familieskabets skyld. Og for at få skovlen under Balthazar Bratt.
  Biografpremiere: Torsdag 29. juni
  Instruktion: Kyle Balda, Pierre Coffin
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:30
  Censur: Tilladt for alle

  1t 31min

  Anbefalet over 7 år

  Bigfoot Junior - DK tale

  11:00
  Sal 3
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Den 13-årige Adam er lidt af en særling, og han ønsker brændende at løse mysteriet om sin fars forsvinden.

  Han kaster sig derfor ud i en vild rejse og opdager, at hans far er ingen ringere end den legendariske Bigfoot. Faren har gemt sig i skovene i årevis for at beskytte sig selv og familien mod HairCo. - et ondt selskab, som vil eksperimentere med Bigfoots særlige DNA.

  Adam finder ud af, at han også har farens særlige superkræfter, men HairCo. er i hælene på dem, så Adam og Bigfoot får knap tid til at lære hinanden at kende, før de befinder sig i fare igen.
  Biografpremiere: Torsdag 27. juli
  Instruktion: Ben Stassen
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:31
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  1t 21min

  Anbefalet over 7 år

  Bjarne Reuters Kidnapning

  11:55
  Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  KIDNAPNING er en hæsblæsende nyfortolkning af Bjarne Reuters første bog i den populære Bertram serie – eller sagt på dansk: Olsen Banden og Blinkende Lygter for hele familien.

  Historien handler om Bertrams familie, der af deres småkriminelle Onkel Georg, bliver hvirvlet ind i et kidnapningsforsøg af en rigmandsdreng, men tingene går ikke som planlagt.

  Bjarne Reuters KIDNAPNING som bog var en spontan succes, da den udkom. Til forskel fra de traditionelle danske familiefilm er hovedkarakterer i KIDNAPNING forbryderne og de lever på samfundets bund. På trods af det elsker vi dem og holder med dem. Det er ikke er set siden Olsen Banden, og Bertram bøgerne er også blevet sammenlignet med de populære Olsen Bande film. Som lillebror Bertram siger: ”Hvem siger at forbrydelse ikke betaler sig”? Det bliver med garanti en vild sommer fra den 13. juli.
  Biografpremiere: Torsdag 13. juli
  Instruktion: Frederik Meldal Nørgaard
  Skuespillere: Brian Lykke, Samuel Hallas, Luca Coker, Winni Pedersen, Anders Brink Madsen
  Spilletid: 01:21
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  1t 21min

  Anbefalet over 7 år

  Emoji Filmen - DK tale - 2D

  12:00
  Sal 1
  14:00
  Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Emoji Filmen” tager os med dybt ind i en helt ny og hemmelig verden inden i din smartphone.

  Skjult inden i mobilen ligger SMSkilstrup, en sydende storby, hvor alle dine yndlings emojis bor og arbejder. I denne skjulte verden har de mange emojis kun et ansigtsudtryk med undtagelse af Gene (T.J. Miller/ Ruben Søltoft), en sprudlende emoji, der er ved at revne af begejstring over sine mange overstrømmende udtryk. Men da en funktionsfejl en pludselig en dag truer mobilen – og dermed alle emojiernes liv – samler Gene sine to bedste venner, den praktisk anlagte Hi-5 (James Corden/ Esben Dalgaard Andersen) og den berygtede kodebryder emoji, Jailbreak (Anna Faris/Cecilie Stenspil) for at stoppe den truende katastrofe.

  Sammen begiver de tre venner sig på et episk app’entyr gennem mobilens mange skjulte passager for at redde deres verden, inden den bliver slettet for altid …
  Biografpremiere: Torsdag 3. august
  Instruktion: Tony Leondis
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:21
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  1t 17min

  Tilladt for alle

  Nabospionen

  12:45
  Sal 3
  16:30
  Sal 3
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  “AC, Agathe Christine er 10 år. Hun vil gerne være privatdetektiv og indretter sit eget kontor i familiens pulterkammer. Hun er ligeglad med, at alle synes, hun er underlig, det passer godt til hendes profil som den ensomme detektiv.

  Men så en dag støder hun på en jævnaldrende dreng i den lokale kiosk. Han hedder Vincent, og han er smuk og mystisk. En enspænder. Præcis som hun.

  AC mærker et sug i maven og tager det som et varsel. Der er noget mystisk ved den dreng. Hun skrotter al anden efterforskning og sætter kræfterne ind i overvågningen af Vincent.”
  Biografpremiere: Torsdag 10. august
  Instruktion: Karla von Bengtson
  Skuespillere: Stemmer: Dar Salim, Anne-Grethe Bjarup Riis, Simone Edemann Møgelbjerg, Oliver Bøtcher Herlevsen, Søs Egelind, Tommy Kenter m.fl.
  Spilletid: 01:17
  Censur: Tilladt for alle

  1t 42min

  Mit hjem i Hampstead

  14:15
  S - Sal 3
  18:00
  Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  S
  ”Hampstead” er en sjov og livsbekræftende feelgood-film om, at kærligheden findes de mest uventede steder og beviser én gang for alle, at alder ikke er en hindring for at starte helt forfra.

  Den amerikanske enkefrue, Emily Walker (Diane Keaton), bor ved den smukke hede Hampstead Village i London. Fra sit vindue ser hun et overfald på den excentriske eneboer, Donald (Brendan Gleeson), der har et primitivt men enestående hus i skoven.

  Emily opsøger ham og opdager, at der bag det barske ydre gemmer sig en charmerende og underfundig mand. Og da Donalds hus og liv i pagt med naturen er truet af et kommende storbyggeri, beslutter Emily sig for at kæmpe imod sammen med denne ualmindelige mand – en mand som hun måske endda kan blive forelsket i.
  Biografpremiere: Torsdag 10. august
  Instruktion: Joel Hopkins
  Skuespillere: Diane Keaton, Brendan Gleeson, James Norton, Lesley Manville, Alistair Petrie
  Spilletid: 01:42
  Censur:

  1t 00min

  Tilladt for alle

  Brandmand Sam - DK tale

  15:10
  Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Freden i Brandmand Sams lille by bliver forstyrret, da Norman ser en flyvende tallerken. Snart overrendes byen af folk på jagt efter små grønne mænd, anført af Buck Douglas og hans tv-show om rumvæsner.

  Det fører til uheld overalt, og Brandmand Sam har svært ved at følge med. Heldigvis har byen netop fået et nyt redningscenter med helikopter og ekstra stor vandspand til brandslukning.

  Alle bliver helt rumtossede, og selv Brandmand Sam får øje på en lille grøn mand. Men der er noget, som virker lidt mærkeligt, og Brandmand Sam går i gang med at undersøge, hvad der ligger bag besøget fra rummet.
  Biografpremiere: Torsdag 8. juni
  Instruktion: Gary Andrews
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:00
  Censur: Tilladt for alle

  1t 53min

  Tilladt over 11 år

  Danserinden

  16:00
  Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Bag meter af silke tryllebandt Loie Fuller cremen af Paris' natklubpublikum i slutningen af 1800-tallet. Hendes dans var som intet andet og gjorde hende til et farverigt ikon for en hel generation. Intet syntes, at kunne stoppe hendes succes - ikke før en ny danser viste sig på scenen - en ung kvinde ved navn Isadora Duncan...

  'Danserinden' er instrueret af Stephanie Di Gustio, hvis poetiske stil gennemsyrer det meste af hendes arbejde. Hun indledte sin karriere med at lave musikvideoer for blandt andet Brigitte Fontaine, Sliimy og Jarvis Cocker og udviklede sin stil yderligere som modefotograf, samt som instruktør af kortfilm og videoinstallationer. 'Danserinden' er hendes spillefilmsdebut.
  Biografpremiere: Torsdag 10. august
  Instruktion: Stéphanie Di Giusto
  Skuespillere: Soko, Gaspard Ulliel, Mélanie Thierry, Lily-Rose Depp m.fl.
  Spilletid: 01:53
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 33min

  Tilladt over 15 år

  City of Ghosts

  16:15
  Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  'Raqqa Is Being Slaughtered Silently' (RBSS) er en gruppe mennesker, journalister, skolelærere og aktivister, der med livet som indsats testamenterer direkte fra Syriens hjerte, fra Raqqa, der siden 2014 har været kontrolleret af Islamisk Stat.

  Filmen fortæller om ISIS' opståen og de metoder, de benyttede sig af for opnå fuldstændig dominans over lokalbefolkningen. RBSS har lige siden ISIS' overtagelse gennem mobiltelefonerne dokumenteret uhyrligheder så forfærdelige, at vi - langt fra begivenhederne - slet ikke tror det muligt.

  Mange fra RBSS har været nødt til at flygte, nogle til Tyrkiet, mange videre til Tyskland, hvor de opholder sig på hemmelige steder. I samarbejde med de tilbageblevne får de krypterede videoklip ud gennem Facebook, Twitter og YouTube, men man skal ikke tage fejl: ISIS holder et vågent øje også udenfor Syriens grænser og benytter sig af lige så effektiv og opdateret teknik som journalisterne.

  Propagandavideoer, hvor Islamisk Stat præsenterer sig så flot som nogen Hollywood-produktion står i skærende kontrast til gadens virkelighed med halshuggede kroppe til offentlig beskuelse og vidner om en ganske anden virkelighed. Konstant har journalisterne en dødstrussel hængende over sig og deres mindste skridt er med livet som indsats.
  Biografpremiere: Torsdag 3. august
  Instruktion: Matthew Heineman
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:33
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  2t 08min

  Tilladt over 11 år

  Kvinden fra Brest

  18:10
  Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Sidse Babett Knudsen spiller hovedrollen som lægen, Irène Frachon, der er ansat på Universitetshospitalet i Brest i Nordfrankrig. Hun opdager at en populær slankepille indeholder et stof, der forårsager hjertestop. Irènes tese om en sammenhæng mellem pillerne og flere dødstilfælde møder massiv mistro fra sundhedsmyndighederne og den profithungrende medicinalindustri og hun må kæmpe både fagligt og personligt for at få sandheden frem.

  Filmen bygger på den virkelige historie fra 2010, hvor afsløringen af medikamentet Mediators dødelige effekt, endte med at blive én af de største sundhedsskandaler i Frankrigs historie med over 500 dødsfald. Som Frankrigs svar på Erin Brockovich gik Irène Frachon ene kvinde i front mod magteliten og ses i dag som lidt af en national heltinde og forbillede.

  Sidse Babett Knudsen er ved at opbygge en solid international karriere med store roller i blandt andet ”Inferno” og ”Westworld”. Hun er uddannet i Frankrig og mester sproget til perfektion, som man kunne se det i sidste års ”Hermelinen” (L’hermine), som hun vandt en César for.
  Biografpremiere: Torsdag 3. august
  Instruktion: Emmanuelle Bercot
  Skuespillere: Sidse Babett Knudsen, Benoît Magimel, Charlotte Laemmel, Isabelle de Hertogh, Lara Neumann
  Spilletid: 02:08
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 50min

  Fortiden foran os

  18:10
  Sal 3
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Le Passé Devant Nous er et psykologisk drama om en kvinde, der bliver indhentet af sin fortid. Den smukke 30-årige Alice lever et rutine liv som escort i Bruxelles. Med undtagelse af hendes gode forhold til sin afrikanske chauffør Michael, undgår hun al form for dybere social kontakt. Men efter eks-kærestens død tvinges hun pludseligt til at tage sig af sin lille søn Robin, som hun ikke har haft kontakt med siden hans fødsel. Det vender op og ned på hendes liv og Alices tidligere ligegyldighed udviskes med en uforudset og overrumplende følelse af varme og ømhed. Men det er ikke lige let at lege kernefamilie og tingene kompliceres yderligere, da Alice indleder et forhold til den jævnaldrende Olivier.

  Le Passé Devant Nous er ko-produceret af 41shadows i samarbejde den belgiske producer Xavier Rombaut, der ejer filmselskabet SAVAGE FILM, som vi tidligere har arbejdet sammen med i forbindelse med BULLHEAD.

  Filmen er instruktør Nathalie Teirlincks debut spillefilm, og i hovedrollen som Alice ses canadiske Evelyne Brochu som bl.a. er kendt fra tv-serien Orphan Black og filmen Sidste Træk (Pawn Sacrifice).
  Biografpremiere: Torsdag 10. august
  Instruktion: Nathalie Teirlinck
  Skuespillere: Evelyne Brochu, Zuri François, Adonis Danieletto,
  Spilletid: 01:50
  Censur:

  2t 17min

  Tilladt over 11 år

  Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D

  20:15
  Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Med rødder i den klassiske graphic novel-serie, Valerian og Laureline/Linda og Valentin tager den visionære manuskriptforfatter/instruktør Luc Besson fat i dette ikoniske kildemateriale og forvandler det til en moderne, unik og episk science-fiction filmsaga.

  Valerian og Laureline er rumtids-agenter for den jordiske organisation Rumtidstjenesten og har til opgave at opretholde orden i hele universet. Valerian har mere i tankerne end bare end et professionelt forhold Laureline, og efterstræber hende åbenlyst med et ønske om at indlede et forhold.

  Men hans lidt for lemfældige omgang med kvinder, stemmer ikke overens med hendes mere traditionelle syn på kærlighed, og får Laureline til igen og og igen at afvise ham.

  På ordre fra Commander udsendes Laureline og Valerian på en mission til den betagende intergalaktiske by Alpha, som er et stadigt voksende metropol bestående af tusindvis af forskellige arter fra alle fire hjørner af universet.

  Alphas sytten millioner indbyggere har over tid konvergeret og lært sig at forene deres talenter, teknologi og ressourcer til gavn for alle. Desværre er det ikke alle på Alpha, der deler denne holdning i samme grad – usynlige, stærke kræfter arbejder på at bringe vores race i stor fare.
  Biografpremiere: Torsdag 3. august
  Instruktion: Luc Besson
  Skuespillere: Dane DeHaan, Cara Delevingne, Ethan Hawke, Rutger Hauer, Clive Owen
  Spilletid: 02:17
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 39min

  Tilladt over 11 år

  Lys i mørket

  20:20
  Sal 3
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Aki Kaurismäki er anderledes fåmælt. Den finske lakoniker tackler flygtningekrisen uden at tabe en eneste af de sædvanlige takter. Hans Helsinki ligner altid en by, der gik i stå midt i 1950'erne. Her søger Khaled fra Syrien asyl. Han får afslag - Aleppo er jo en sikker by - og bliver overfaldet af nynazister fra Finlands Liberation Army. Samtidig er der en skjortesælger, som realiserer sin drøm om at blive restaurantejer. Alle de faste kræfter medvirker, og der bliver spillet autentisk blues på hvert gadehjørne.

  Det er mørk, varm latter i mandfolkegenren og dertil et dybtfølt humanistisk manifest. Det er Kaurismäkis bedste film siden 'Manden uden fortid' og afgjort en mulig guldbjørnevinder.'
  Bo Green Jensen, Weekeendavisen (fra Berlin).
  Biografpremiere: Torsdag 17. august
  Instruktion: Aki Kaurismäki
  Skuespillere: Ville Virtanen, Kati Outinen, Tommi Korpela, Sherwan Haji, Jörn Donner
  Spilletid: 01:39
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 35min

  Tilladt over 11 år

  The Dark Tower

  20:35
  Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Der er andre verdener end disse.... Stephen Kings ”The Dark Tower”, som er den episke serie af fantasy-romaner skrevet af en verdens mest berømte forfattere, er nu snart biografaktuel.

  Den sidste ridderkriger, Roland Deschain (Idris Elba), er blevet låst fast i et evigt slag mod Walter O'Dim, også kendt som Den Sorte Ridder (Matthew McConaughey).

  Deschain er fast besluttet på at forhindre ham i at vælte det mørke tårn, som holder Universet sammen. Med verdens skæbne på spil står godt og ondt overfor at kollidere i den ultimative kamp, da kun Roland kan forsvare tårnet mod Manden i Sort
  Biografpremiere: Torsdag 17. august
  Instruktion: Nikolaj Arcel
  Skuespillere: Idris Elba, Katheryn Winnick, Matthew McConaughey, Abbey Lee, Jackie Earle Haley
  Spilletid: 01:35
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  mandag 21. august

  Danserinden


  City of Ghosts


  Nabospionen


  Mit hjem i Hampstead


  Kvinden fra Brest


  Fortiden foran os


  Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D


  Lys i mørket


  The Dark Tower


   tirsdag 22. august

   Børnebiffen - Fra 3 år


   Kvinden fra Brest


   B

   Danserinden


   City of Ghosts


   Nabospionen


   Mit hjem i Hampstead


   Lys i mørket


   Kinoquizzen - Filmquiz


   Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D


   The Dark Tower


    onsdag 23. august

    Mit hjem i Hampstead


    S

    Danserinden


    City of Ghosts


    Nabospionen


    Kvinden fra Brest


    Fortiden foran os


    Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D


    Lys i mørket


    The Dark Tower


     torsdag 24. august

     Superswede: En film om Ronnie Peterson


     City of Ghosts


     Manifesto


     The Dark Tower


     Lys i mørket


     Souvenir


     American Made


     Patriarken


     Annabelle 2: Skabelsen


      fredag 25. august

      Superswede: En film om Ronnie Peterson


      City of Ghosts


      Manifesto


      The Dark Tower


      Lys i mørket


      Souvenir


      American Made


      Annabelle 2: Skabelsen


      Predator: Jagten er Begyndt


      X

       lørdag 26. august

       Børnebiffen - Fra 3 år


       Emoji Filmen - DK tale - 2D


       Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


       Bigfoot Junior - DK tale


       Nabospionen


       Bjarne Reuters Kidnapning


       Biler 3 - DK tale - 2D


       F

       Kvinden fra Brest


       Superswede: En film om Ronnie Peterson


       City of Ghosts


       Manifesto


       The Dark Tower


       Lys i mørket


       Souvenir


       American Made


       Patriarken


       Annabelle 2: Skabelsen


        søndag 27. august

        Børnebiffen - Fra 3 år


        Emoji Filmen - DK tale - 2D


        Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


        Bigfoot Junior - DK tale


        Nabospionen


        Bjarne Reuters Kidnapning


        Kvinden fra Brest


        Superswede: En film om Ronnie Peterson


        City of Ghosts


        Manifesto


        The Dark Tower


        Lys i mørket


        Souvenir


        American Made


        Patriarken


        Annabelle 2: Skabelsen


         mandag 28. august

         Superswede: En film om Ronnie Peterson


         City of Ghosts


         Manifesto


         The Dark Tower


         Lys i mørket


         Souvenir


         American Made


         Patriarken


         Annabelle 2: Skabelsen


          tirsdag 29. august

          Børnebiffen - Fra 3 år


          American Made


          B

          Superswede: En film om Ronnie Peterson


          City of Ghosts


          Manifesto


          The Dark Tower


          Lys i mørket


          Souvenir


          Patriarken


          Annabelle 2: Skabelsen


           onsdag 30. august

           Lys i mørket


           S

           Superswede: En film om Ronnie Peterson


           City of Ghosts


           Manifesto


           The Dark Tower


           Souvenir


           American Made


           Patriarken


           Annabelle 2: Skabelsen


            torsdag 31. august

            Biler 3 - DK tale - 2D


            Manifesto


            The Big Sick


            Patriarken


            American Made


            Biler 3 - Org. tale - 2D


            The Hitmans Bodyguard


            Arlette: En historie vi aldrig må glemme


            A

            The Trip to Spain


             fredag 1. september

             Biler 3 - DK tale - 2D


             Manifesto


             Patriarken


             Biler 3 - Org. tale - 2D


             American Made


             The Hitmans Bodyguard


             The Big Sick


             The Trip to Spain


              lørdag 2. september

              Børnebiffen - Fra 3 år


              Biler 3 - DK tale - 2D


              Emoji Filmen - DK tale - 2D


              Nabospionen


              Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


              Bjarne Reuters Kidnapning


              Biler 3 - Org. tale - 2D


              Manifesto


              Souvenir


              Patriarken


              American Made


              The Hitmans Bodyguard


              The Big Sick


              The Trip to Spain


               søndag 3. september

               Børnebiffen - Fra 3 år


               Biler 3 - DK tale - 2D


               Emoji Filmen - DK tale - 2D


               Nabospionen


               Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


               Bjarne Reuters Kidnapning


               Biler 3 - Org. tale - 2D


               Manifesto


               Souvenir


               Patriarken


               American Made


               The Hitmans Bodyguard


               The Big Sick


               The Trip to Spain


                mandag 4. september

                Biler 3 - DK tale - 2D


                The Big Sick


                Souvenir


                Patriarken


                American Made


                Biler 3 - Org. tale - 2D


                The Hitmans Bodyguard


                Manifesto


                The Trip to Spain


                 tirsdag 5. september

                 Børnebiffen - Fra 3 år


                 The Hitmans Bodyguard


                 B

                 Biler 3 - DK tale - 2D


                 The Big Sick


                 Souvenir


                 Patriarken


                 American Made


                 Biler 3 - Org. tale - 2D


                 Manifesto


                 The Trip to Spain


                  onsdag 6. september

                  Patriarken


                  S

                  Biler 3 - DK tale - 2D


                  The Big Sick


                  Souvenir


                  American Made


                  Biler 3 - Org. tale - 2D


                  The Hitmans Bodyguard


                  Manifesto


                  The Trip to Spain


                   torsdag 7. september

                   Biler 3 - DK tale - 2D


                   Aldrig mere i morgen


                   Patriarken


                   Barndom - DOXBIO


                   The Hitmans Bodyguard


                   The Trip to Spain


                   Detroit


                   Biler 3 - Org. tale - 2D


                    fredag 8. september

                    Biler 3 - DK tale - 2D


                    Aldrig mere i morgen


                    Patriarken


                    Barndom - DOXBIO


                    The Hitmans Bodyguard


                    The Trip to Spain


                    Detroit


                    Biler 3 - Org. tale - 2D


                     lørdag 9. september

                     Børnebiffen - Fra 3 år


                     Biler 3 - DK tale - 2D


                     Emoji Filmen - DK tale - 2D


                     Nabospionen


                     Bjarne Reuters Kidnapning


                     Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


                     Biler 3 - Org. tale - 2D


                     Broen Ved Arnhem


                     A

                     Aldrig mere i morgen


                     Patriarken


                     The Hitmans Bodyguard


                     The Trip to Spain


                      søndag 10. september

                      Børnebiffen - Fra 3 år


                      Biler 3 - DK tale - 2D


                      Emoji Filmen - DK tale - 2D


                      Nabospionen


                      Bjarne Reuters Kidnapning


                      Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


                      Biler 3 - Org. tale - 2D


                      Aldrig mere i morgen


                      Patriarken


                      Barndom - DOXBIO


                      The Hitmans Bodyguard


                      The Trip to Spain


                      Detroit


                       mandag 11. september

                       Biler 3 - DK tale - 2D


                       Aldrig mere i morgen


                       Patriarken


                       Barndom - DOXBIO


                       The Hitmans Bodyguard


                       The Trip to Spain


                       Detroit


                       Biler 3 - Org. tale - 2D


                        tirsdag 12. september

                        Børnebiffen - Fra 3 år


                        Aldrig mere i morgen


                        B

                        Biler 3 - DK tale - 2D


                        Patriarken


                        Barndom - DOXBIO


                        The Hitmans Bodyguard


                        The Trip to Spain


                        Detroit


                        Biler 3 - Org. tale - 2D


                         onsdag 13. september

                         Aldrig mere i morgen


                         S

                         Biler 3 - DK tale - 2D


                         Patriarken


                         Barndom - DOXBIO


                         The Hitmans Bodyguard


                         The Trip to Spain


                         Detroit


                         Biler 3 - Org. tale - 2D


                          lørdag 16. september

                          Børnebiffen - Fra 3 år


                           søndag 17. september

                           Børnebiffen - Fra 3 år


                            tirsdag 19. september

                            Børnebiffen - Fra 3 år


                             onsdag 20. september

                             Nye Tider


                             S

                              lørdag 23. september

                              Børnebiffen - Fra 3 år


                               søndag 24. september

                               Børnebiffen - Fra 3 år


                               Aldrig mere i morgen


                               S

                                tirsdag 26. september

                                Børnebiffen - Fra 3 år


                                 fredag 29. september

                                 The Blues Brothers (Extended Version)


                                 X

                                  lørdag 30. september

                                  Børnebiffen - Fra 3 år


                                   søndag 1. oktober

                                   Børnebiffen - Fra 3 år


                                    tirsdag 3. oktober

                                    Børnebiffen - Fra 3 år


                                     tirsdag 31. oktober

                                     Suspiria