Gammel Jernbanevej 36
2500 valby
71993640

torsdag 24. maj

Utøya 22. Juli


13:15

Skjold & Isabel


16:00

Workshop


16:15

Mit Grønland


16:30

Deadpool 2


18:00

C'est la Vie


18:25

Sankt Bernhard Syndikatet


18:30

Solo: A Star Wars Story - 2D


20:15

Charmøren


20:30

Tully


20:45

  torsdag 24. maj

  1t 30min

  Tilladt over 15 år

  Utøya 22. Juli

  13:15
  Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Filmen er baseret på terrorangrebet i 2011, hvor højreekstremisten Anders Behring Breivik dræbte 69 unge nordmænd og sårede utallige andre på en socialdemokratisk sommerlejr.

  Fortællingen følger en ung, fiktionel kvinde ved navn Kaja, der er på ø-lejren med sin lillesøster Emilie, da de modtager nyhederne om bombeangrebet i Oslo.

  Filmen er instrueret af Erik Poppe, der tidligere står bag Kongens valg. Poppe har med det ømtålelige materiale valgt at lave en film, der på ingen måde dyrker monstret Breivik, men til gengæld handler om de mennesker, der betalte prisen for hans højreekstremistiske galskab.
  Biografpremiere: Torsdag 3. maj
  Instruktion: Erik Poppe
  Skuespillere: Andrea Berntzen, Aleksander Holmen, Brede Fristad
  Spilletid: 01:30
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  1t 06min

  Tilladt for alle

  Skjold & Isabel

  16:00
  Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Skjold på 17 og Isabel på 18 er ikke længere kærester, men de vil for altid være hinandens første kærlighed. Filmen kaster os med ind i en hvirvelvind af samtaler, skænderier og lykkelige øjeblikke hen over en lang sommer i København.

  En sårbar og forvirrende tid for de to, hvor de prøver at definere hvem de selv er, både som par og hver for sig. De er viklet ind i kærlige følelser og et stærkt venskab, og har svært ved at lade hinanden gå, så for at bryde med sine følelser beslutter Isabel sig for at flytte alene til Barcelona. Men vil deres nye frihed give Skjold og Isabel svarene på hvem de er?

  Emil Næsby Hansen er fluen på væggen, der ubesværet og uden at bryde ind er med det unge par i op- og nedture, og som får alle følelsesnuancerne med. Fra den romantiske kærlighed og den ulidelige ensomhed til den poetiske frihed, med den danske sommer som humørsyg baggrund.
  Biografpremiere: Torsdag 24. maj
  Instruktion: Emil Næsby Hansen
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:06
  Censur: Tilladt for alle

  1t 53min

  Workshop

  16:15
  Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  The Workshop foregår i Sydfrankrig og handler om teenagedrengen Antoine, der sammen med en lille gruppe andre unge deltager i en skriveworkshop henover sommeren som led i deres jobaktivering.

  Her skal de med hjælp fra den berømte forfatterinde Olivia sammen skrive en krimiroman. Løbende som deres romaner udvikler sig, bliver Antoine mere provokerende og aggressiv over for især Olivia, der på trods af dette finder hans forstyrrende tanker fascinerende.
  Biografpremiere: Torsdag 17. maj
  Instruktion: Laurent Cantet
  Skuespillere: Marina Foïs, Matthieu Lucci, Florian Beaujean
  Spilletid: 01:53
  Censur:

  1t 35min

  Tilladt for alle

  Mit Grønland

  16:30
  Sal 3
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Anders beslutter at tage til Grønland for at undervise i en lille afsides by - Tiniteqilaaq i Østgrønland som er en Inuit landsby med 80 indbyggere. Hans forældre bakker absolut ikke op om beslutningen, da de da har en forventning om, at han skal overtage familiegården, men Anders har brug for et sceneskift og nye udfordringer.

  Forholdene er meget beskedne i den isolerede landsby, og livet er barsk – mere barsk end Anders havde forestillet sig. Beboerne tager i første omgang ikke godt imod Anders fra Danmark, og hvis han skal gøre sig nogen forhåbninger om at hjælpe familierne - og ikke mindst børnene - må Anders tage en vigtig beslutning.

  Han må lære bygdens mennesker og ikke mindst deres skikke og traditioner at kende. Når først han gør det, vil et helt nyt eventyr og en helt ny verden åbne sig for Anders…
  Biografpremiere: Torsdag 24. maj
  Instruktion: Samuel Collardey
  Skuespillere: Anders Hvidegaard
  Spilletid: 01:35
  Censur: Tilladt for alle

  2t 00min

  Tilladt over 15 år

  Deadpool 2

  18:00
  Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Efter at have overlevet et næsten fatalt bøffel-angreb, kæmper en vansiret kantinekok (Wade Wilson) for at blive byens hotteste bartender, mens han skal lære at leve med sin manglende smagssans.

  I sin søgen efter at genfinde livslysten og en flux capacitor, må Wade kæmpe mod ninjaer, Yakuza-mafiaen og en flok seksuelt aggressive køtere, mens han rejser verden rundt for at opdage vigtigheden af familie, venskab og smag.

  Han finder sin eventyrlyst, samtidigt med at han gør sig fortjent til det eftertragtede kaffekrus med skriften ”Verdens bedste elsker”.
  Biografpremiere: Onsdag 16. maj
  Instruktion: David Leitch
  Skuespillere: Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Josh Brolin, Brianna Hildebrand, T.J. Miller
  Spilletid: 02:00
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  1t 55min

  Tilladt for alle

  C'est la Vie

  18:25
  Sal 3
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  For brud og brudgom er det den vigtigste dag i deres liv. Men for cateringfyren Max, fotografen Guy og entertaineren James er det en aften som alle andre – ligesom det er for alle de andre medarbejdere på det ekstravagante slot udenfor Paris, hvor bryllupspar valfarter til for at fejre den store dag.

  Pierre og Helena er et af de par, som har bestemt sig for at markere deres ja til hinanden på slottet. Fra morgenstunden til næste dags solopgang følger vi deres bryllupsfest, gennem øjnene på dem, som virkeliggør denne magiske oplevelse. Og selvfølgelig går alting ikke, som de havde forestillet sig det.

  Eric Toledano og Olivier Nakache, duoen bag det verdensomspændende mega-hit ”De urørlige”, er tilbage med en ny komedie, der er en hyldest til livet, kærligheden og kaosset derimellem.
  Biografpremiere: Torsdag 24. maj
  Instruktion: Olivier Nakache og Eric Toledano
  Skuespillere: Jean-Pierre Bacri, Jean-Paul Rouve, Gilles Lellouche, Vincent Macaigne, Eye Haidara m.fl.
  Spilletid: 01:55
  Censur: Tilladt for alle

  1t 40min

  Anbefalet over 7 år

  Sankt Bernhard Syndikatet

  18:30
  Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Filmen er inspireret af virkeligheden. Dens lige skal først og fremmest findes i en film som Borat, der blandet komedie og satire på bedste, forunderligste vis.

  Handlingen udspiller sig primært i Kina, dog med udgangspunkt i de to hovedpersoners - Rasmus og Frederik - gamle kostskole, Herluftsholm. De to mødes til en reunion, og snart har Frederik overtalt den noget mere naive Rasmus at bruge sin arv på et forunderligt forretningseventyr: Sammen skal de starte virksomhed i Kina, hvor de kan avle den eftertragtede og luksuriøse 'delikatess' Sankt Bernhard-hunden, som kan indbringe op til én million kroner på det sorte marked!

  Det bliver starten på en klassisk road- og buddymovie gennem kinesiske gader og stræder, hvor humoren slår en tand hårdere end i film som 'Klovn' og 'Lost in Translation' omend den klassiske trio - nu bare med en +100 kg tung Sankt Bernhardshund som tredjemand.
  Biografpremiere: Onsdag 9. maj
  Instruktion: Mads Brügger
  Skuespillere: Frederik Cilius, Rasmus Bruun, Flemming Sørensen, Vibeke Manniche, Mohamed Ali Osman
  Spilletid: 01:40
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  2t 15min

  Tilladt over 11 år

  Solo: A Star Wars Story - 2D

  20:15
  Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Filmen følger Han Solo fra sin tidlige færd som små-hustler til turen ind i en farefuld forbryderverden, hvor hans charme og evner som pilot for alvor bliver sat på prøve. Under vingerne på den garvede slyngel Beckett drager han på sit første eventyr, hvor et bekendtskab fra fortiden påvirker slagets gang.

  På vejen møder han bl.a. sin behårede bedsteven og andenpilot Chewbacca samt den karismatiske plattenslager Lando Calrissian - og får sin første tur i det ikoniske rumskib Millennium Falcon
  Biografpremiere: Onsdag 23. maj
  Instruktion: Ron Howard
  Skuespillere: Alden Ehrenreich, Emilia Clarke, Paul Bettany, Woody Harrelson, Warwick Davis m.fl.
  Spilletid: 02:15
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 40min

  Tilladt over 11 år

  Charmøren

  20:30
  Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Hver aften vender den flotte og charmerende Esmail (Ardalan Esmaili) tilbage til samme vinbar i indre København for at forføre en ny kvinde.

  Nætterne afsluttes som regel i kvindernes lejlighed. Men en aften møder han Sarah (Soho Razanejad), som ser lige igennem det smukke ydre og de effektive replikker og afslører hans hemmelighed.

  Ardalen Esmaili leverer én af årets mest uforglemmelige skuespilpræstationer som Esmail og Milad Alami, der debuterer som spillefilmsinstruktør, giver os her én af nyere tids mest relevante og originale film om kærlighedens svære vilkår i en ulige verden.
  Biografpremiere: Torsdag 17. maj
  Instruktion: Milad Alami
  Skuespillere: Lars Brygmann, Stine Fischer Christensen, Morten Hee Andersen
  Spilletid: 01:40
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 34min

  Anbefalet over 7 år

  Tully

  20:45
  Sal 3
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Filmen handler om Marlo, der netop har født sit tredje barn og får ikke meget hjælp på hjemmefronten af sin travle mand.

  Moren har brug for hjælp, så da hendes velhavende bror tilbyder at betale en barnepige, der kan tage over om natten, forholder hun sig skeptisk, men ender med at takke ja.

  Manuskriptforfatter Diablo Cody og instruktør Jason Reitman har tidligere arbejdet sammen på filmene Juno og Young Adult. I sidstnævnte spillede Charlize Theron også hovedrollen.
  Biografpremiere: Onsdag 9. maj
  Instruktion: Jason Reitman
  Skuespillere: Mackenzie Davis, Charlize Theron, Mark Duplass, Ron Livingston,
  Spilletid: 01:34
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  fredag 25. maj

  Skjold & Isabel


  Workshop


  Mit Grønland


  Deadpool 2


  C'est la Vie


  Sankt Bernhard Syndikatet


  Solo: A Star Wars Story - 2D


  Charmøren


  Tully


   lørdag 26. maj

   Børnebiffen - Fra 3 år


   Ø

   Hulemanden Sten - DK tale


   Cirkeline, Coco og det vilde næsehorn - DK tale


   Peter Kanin - DK tale


   Mesterdetektiven Sherlock Gnomes - DK tale - 2D


   Hvad vil folk sige


   Avengers: Infinity War - 2D


   Deadpool 2


   Skjold & Isabel


   Workshop


   Mit Grønland


   C'est la Vie


   Sankt Bernhard Syndikatet


   Solo: A Star Wars Story - 2D


   Charmøren


   Tully


    søndag 27. maj

    Børnebiffen - Fra 3 år


    Ø

    Hulemanden Sten - DK tale


    Cirkeline, Coco og det vilde næsehorn - DK tale


    Avengers: Infinity War - 2D


    Peter Kanin - DK tale


    Deadpool 2


    C'est la Vie


    S

    Skjold & Isabel


    Workshop


    Mit Grønland


    Sankt Bernhard Syndikatet


    Solo: A Star Wars Story - 2D


    Charmøren


    Tully


     mandag 28. maj

     Utøya 22. Juli


     Workshop


     C'est la Vie


     Deadpool 2


     Sankt Bernhard Syndikatet


     Mit Grønland


     Solo: A Star Wars Story - 2D


     Charmøren


     Skjold & Isabel


      tirsdag 29. maj

      Børnebiffen - Fra 3 år


      ØØ

      Charmøren


      B

      Utøya 22. Juli


      Workshop


      C'est la Vie


      Deadpool 2


      Sankt Bernhard Syndikatet


      Mit Grønland


      Solo: A Star Wars Story - 2D


      Skjold & Isabel


       onsdag 30. maj

       C'est la Vie


       S

       Utøya 22. Juli


       Workshop


       Deadpool 2


       Sankt Bernhard Syndikatet


       Mit Grønland


       Solo: A Star Wars Story - 2D


       Charmøren


       Skjold & Isabel


        torsdag 31. maj

        Breathe


        Charmøren


        C'est la Vie


        I Feel Pretty


        Solo: A Star Wars Story - 2D


        Mit Grønland


        Workshop


        Deadpool 2


         fredag 1. juni

         Breathe


         Charmøren


         C'est la Vie


         I Feel Pretty


         Solo: A Star Wars Story - 2D


         Mit Grønland


         Dødbringende Våben


         X

         Workshop


         Deadpool 2


          lørdag 2. juni

          Børnebiffen - Fra 3 år


          Ø

          Mesterdetektiven Sherlock Gnomes - DK tale - 2D


          Peter Kanin - DK tale


          Cirkeline, Coco og det vilde næsehorn - DK tale


          Hulemanden Sten - DK tale


          Avengers: Infinity War - 2D


          Solo: A Star Wars Story - 2D


          Deadpool 2


          Breathe


          Charmøren


          C'est la Vie


          I Feel Pretty


          Mit Grønland


          Workshop


           søndag 3. juni

           Børnebiffen - Fra 3 år


           Ø

           Mesterdetektiven Sherlock Gnomes - DK tale - 2D


           Peter Kanin - DK tale


           Cirkeline, Coco og det vilde næsehorn - DK tale


           Hulemanden Sten - DK tale


           Avengers: Infinity War - 2D


           Solo: A Star Wars Story - 2D


           Deadpool 2


           Breathe


           Charmøren


           C'est la Vie


           I Feel Pretty


           Mit Grønland


           Workshop


            mandag 4. juni

            Breathe


            Charmøren


            Mit Grønland


            I Feel Pretty


            Solo: A Star Wars Story - 2D


            C'est la Vie


            Workshop


            Deadpool 2


             tirsdag 5. juni

             Børnebiffen - Fra 3 år


             ØØ

             I Feel Pretty


             B

             Sig det er løgn Luis - DK tale


             F

             Breathe


             Mit Grønland


             Solo: A Star Wars Story - 2D


             C'est la Vie


             Workshop


             Deadpool 2


              onsdag 6. juni

              Charmøren


              S

              Breathe


              Mit Grønland


              I Feel Pretty


              Solo: A Star Wars Story - 2D


              C'est la Vie


              Fædre og sønner


              Workshop


              Deadpool 2


               torsdag 7. juni

               Junglebanden - DK tale


               Fædre og sønner


               Sig det er løgn Luis - DK tale


               Breathe


               Deadpool 2


               Solo: A Star Wars Story - 2D


               I Feel Pretty


                fredag 8. juni

                Junglebanden - DK tale


                Fædre og sønner


                Sig det er løgn Luis - DK tale


                Breathe


                Deadpool 2


                Solo: A Star Wars Story - 2D


                I Feel Pretty


                 lørdag 9. juni

                 Børnebiffen - Fra 3 år


                 Ø

                 Hulemanden Sten - DK tale


                 Mesterdetektiven Sherlock Gnomes - DK tale - 2D


                 Peter Kanin - DK tale


                 Junglebanden - DK tale


                 Sig det er løgn Luis - DK tale


                 Solo: A Star Wars Story - 2D


                 Deadpool 2


                 Fædre og sønner


                 Breathe


                 I Feel Pretty


                  søndag 10. juni

                  Børnebiffen - Fra 3 år


                  Ø

                  Junglebanden - DK tale


                  D

                  Mesterdetektiven Sherlock Gnomes - DK tale - 2D


                  Peter Kanin - DK tale


                  Hulemanden Sten - DK tale


                  Sig det er løgn Luis - DK tale


                  Solo: A Star Wars Story - 2D


                  Deadpool 2


                  Fædre og sønner


                  Breathe


                  I Feel Pretty


                   mandag 11. juni

                   Junglebanden - DK tale


                   Fædre og sønner


                   Sig det er løgn Luis - DK tale


                   Breathe


                   I Feel Pretty


                   Solo: A Star Wars Story - 2D


                   Deadpool 2


                    tirsdag 12. juni

                    Børnebiffen - Fra 3 år


                    ØØ

                    Breathe


                    B

                    Junglebanden - DK tale


                    Fædre og sønner


                    Sig det er løgn Luis - DK tale


                    I Feel Pretty


                    Solo: A Star Wars Story - 2D


                    Deadpool 2


                     onsdag 13. juni

                     Junglebanden - DK tale


                     Fædre og sønner


                     Sig det er løgn Luis - DK tale


                     Breathe


                     I Feel Pretty


                     Solo: A Star Wars Story - 2D


                     Deadpool 2


                      torsdag 14. juni

                      Junglebanden - DK tale


                      Ulydighed


                      Sig det er løgn Luis - DK tale


                      Skjold & Isabel


                      STOR SOM EN SOL


                      Vi ses deroppe


                      Breathe


                      Racer and the Jailbird


                       fredag 15. juni

                       Junglebanden - DK tale


                       Ulydighed


                       Sig det er løgn Luis - DK tale


                       Skjold & Isabel


                       STOR SOM EN SOL


                       Vi ses deroppe


                       Breathe


                       Racer and the Jailbird


                        lørdag 16. juni

                        Børnebiffen - Fra 3 år


                        Ø

                        Mesterdetektiven Sherlock Gnomes - DK tale - 2D


                        Peter Kanin - DK tale


                        Hulemanden Sten - DK tale


                        Junglebanden - DK tale


                        Sig det er løgn Luis - DK tale


                        Deadpool 2


                        Solo: A Star Wars Story - 2D


                        Fædre og sønner


                        Ulydighed


                        STOR SOM EN SOL


                        Vi ses deroppe


                        Breathe


                        Racer and the Jailbird


                         søndag 17. juni

                         Børnebiffen - Fra 3 år


                         Ø

                         Mesterdetektiven Sherlock Gnomes - DK tale - 2D


                         Peter Kanin - DK tale


                         Hulemanden Sten - DK tale


                         Junglebanden - DK tale


                         Sig det er løgn Luis - DK tale


                         Deadpool 2


                         Solo: A Star Wars Story - 2D


                         Fædre og sønner


                         Ulydighed


                         Skjold & Isabel


                         STOR SOM EN SOL


                         Vi ses deroppe


                         Breathe


                         Racer and the Jailbird


                          mandag 18. juni

                          Junglebanden - DK tale


                          Racer and the Jailbird


                          Sig det er løgn Luis - DK tale


                          Skjold & Isabel


                          STOR SOM EN SOL


                          Vi ses deroppe


                          Breathe


                          Ulydighed


                           tirsdag 19. juni

                           Børnebiffen - Fra 3 år


                           ØØ

                           Racer and the Jailbird


                           B

                           Junglebanden - DK tale


                           Sig det er løgn Luis - DK tale


                           Skjold & Isabel


                           STOR SOM EN SOL


                           Vi ses deroppe


                           Breathe


                           Ulydighed


                            onsdag 20. juni

                            Vi ses deroppe


                            S

                            Junglebanden - DK tale


                            Racer and the Jailbird


                            Sig det er løgn Luis - DK tale


                            STOR SOM EN SOL


                            Skjold & Isabel


                            Kinoquizzen - Filmquiz


                            Breathe


                             lørdag 23. juni

                             Børnebiffen - Fra 3 år


                             Ø

                              søndag 24. juni

                              Børnebiffen - Fra 3 år


                              Ø

                              Den Skyldige


                              S

                               tirsdag 26. juni

                               Børnebiffen - Fra 3 år


                               ØØ

                               Oceans 8


                               B

                                onsdag 27. juni

                                Sommeren 1993


                                S

                                 lørdag 30. juni

                                 Børnebiffen - Fra 3 år


                                 Ø

                                  søndag 1. juli

                                  Børnebiffen - Fra 3 år


                                  Ø

                                   onsdag 4. juli

                                   Kinoquizzen - Filmquiz


                                    lørdag 21. juli

                                    Åbenbaringen


                                    F

                                     onsdag 1. august

                                     Kinoquizzen - Filmquiz